Wat heeft het winnen van de prijs Burense ondernemer van 2015 betekent voor Wilco Ambachtelijk IJs?

Wilco Ambachtelijk IJs was vorig jaar de winnaar in de categorie MKB & Detailhandel. Wat heeft het winnen van deze prijs voor jullie betekent? Deze vraag stelden we aan Marielle van der Willigen.

Marielle: “Wij hebben het als heel bijzonder ervaren dat ons bedrijf op deze manier in de spotlights stond. Vele leuke reacties gekregen en nieuwe klanten. De IJsberg is nog bekender geworden en dat betekende een hogere omzet. Het was ook een erg leuke manier om met collega ondernemers in contact┬ákomen.”

Wilco ambachtelijk ijs is een bedrijf dat ambachtelijk schepijs bereidt in het hart van de Betuwe. Voor het maken van ijs gebruiken zij melk uit hun eigen melkveehouderij en vers fruit voor het sorbetijs, allemaal natuurlijk grondstoffen zonder conserveringsmiddel. Dagelijks wordt er ijs bereidt in ongeveer 250 smaken, dit wordt verkocht aan particulieren en restaurants.

En wie wordt de Burense ondernemer van 2016?

Wij zijn op zoek naar nieuwe kandidaten voor de verkiezing Burense Ondernemers van het jaar 2016. Meld een ondernemer aan die volgens u in aanmerking moet komen voor deze titel. Of meld uzelf aan als ondernemer en maak kans om de Burense ondernemer van het jaar te worden!

image-5