Stem op uw favoriete ondernemer!

Op 4 oktober 2017 zullen vijf genomineerde bedrijven strijden in de Prinsenhof, de Bijen 1 te Buren. Deze vijf bedrijven zijn geselecteerd door de lokale ondernemersverenigingen en de gemeente Buren.

U kunt vooraf uw stem online uitbrengen en op de avond zelf, na de presentaties, kunt u een extra stem uitbrengen in de zaal. Naast de beoordeling van de vakjury bepalen deze twee publieksrondes welke ondernemer wint.

Steun uw favoriete ondernemer en stem online >

De genomineerde bedrijven zijn:

Duikcentrum De Beldert, Zoelen
Het duikcentrum ligt op een unieke lokatie, direkt gelegen aan recreatieplas De Beldert. Het is een opleidingscentrum voor zowel de beginnende duiker als de ervaren duiker tot aan instructeur aan toe. Daarnaast verkoopt en verhuurt het bedrijf alle uitrusting die nodig zijn bij het duiken in het onlangs geopende nieuwe gebouw en via eigen webshops.

Lees hier het complete profiel >

Knobbout Slagerijen,Buren
Knobbout Slagerijen heeft drie winkels in Buren, Tiel en Culemborg. Met de onlangs geopende worstmakerij aan de Graafschapstraat 9 in Buren onderstreept Knobbout Slagerijen haar groei ambities. Daarnaast is er een uitgebreide cateringservice.

Lees hier het complete profiel >

Stichting Zorgboerderij Hoog-Broek, Lienden
Hoog-Broek verwelkomt mensen die aandacht en zorg nodig hebben, en laat ze genieten van de dieren en de
natuur op de boerderij. Dit zijn mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking, NAH (niet aangeboren hersenletsel), psychiatrische problemen, autisme of dementie.

Lees hier het complete profiel >

Autodemontage van Spanje & Zn, Ingen
De kernactiveiten bestaan uit autodemontage/autorecycling, in- en verkoop van auto’s en het verkopen van onderdelen. Met een, mede door zichzelf, ontwikkelde shredderinstallatie zijn ze in staat om meer dan 98% van een auto te recyclen. Het bedrijf behoort inmiddels tot de top 5 grootste autodemontagebedrijven van Nederland.

Lees hier het complete profiel >

BureauTaal, Beusichem
BureauTaal is gespecialiseerd in het schrijven van teksten zodat iedereen begrijpt wat er staat zonder de boodschap te veranderen. Zij waren de eerste die zijn gaan schrijven op taalniveau B1. Er zijn nu wel andere bureaus die het er ook bij doen, maar niemand legt de focus op het uitsluitend schrijven in begrijpelijke taal, daar zijn ze echt uniek in.

Lees hier het complete profiel >