Business Event Buren

Verkiezing Burense ondernemer van het jaar

  • Home
  • Verkiezing
    • Historie
  • Nominatie
  • Partners
  • Foto’s 2019
    • Foto’s 2018
    • Foto’s 2017
    • Foto’s 2016
    • Foto’s 2015
  • Video’s 2019
    • Video’s 2018
    • Video’s 2017
    • Video’s 2016
  • Contact

Knobbout Slagerijen (genomineerd in 2017)

Knobbout Slagerijen
Voorstraat 11
4116 BC Buren

Ondernemer Arno Knobbout

Wat doet jouw bedrijf?
Knobbout Slagerijen heeft drie winkels in Buren, Tiel en Culemborg. Met de onlangs geopende worstmakerij aan de Graafschapstraat 9 in Buren onderstreept Knobbout Slagerijen haar groei ambities. Daarnaast is er een uitgebreide cateringservice.

Het is een echt familiebedrijf, Arno zijn Opa begon ermee in 1935, zijn zoon volgde hem op en in 1997 nam Arno het over. Inmiddels runnen drie zonen van Arno de vestigingen: William (Buren), Ruben (Tiel) en  Edwin (Culemborg). Zoon Mark is in opleiding en een dochter Renske werkt ook in de zaak van Culemborg. In totaal zijn er ongeveer 30, veelal jonge, mensen in dienst.

Wat zijn jouw unieke punten?
Net een tikkeltje verder gaan dan de anderen. Wij blijven continu ontwikkelen, de trends nauwgezet volgen en nieuwe dingen in de winkel leggen. Daarnaast weten wij exact waar ons vlees vandaan komt. Naast ons eigen vee selecteren wij het beste vee van boeren uit de omgeving, Hollandse beesten die een vrije uitloop hebben en gewoon in de wei lopen, en dat proef je aan de heerlijke smaak van ons vlees. Vlees is een vertrouwensproduct, de herkomst daarvan is belangrijk. Wij maken ook alles zelf, waaronder onze beroemde rookworst. Daar zijn we al een keer Nederlands kampioen mee geworden en draaien elk jaar mee in de top 10.

Wat wij superbelangrijk vinden is de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. Al onze medewerkers zijn attent en letten op de kleine details. Zo bellen wij ook altijd even na als we de catering verzorgd hebben en horen graag van onze klanten of het vlees wat ze bij gekocht hebben gesmaakt heeft. We checken dan of alles naar tevredenheid verlopen is. Van de reacties van onze klanten leren we ook veel. Wij zijn echt betrokken bij onze klanten en ons vak.

Wie zijn jouw klanten?
Onze klanten komen uit de wijde regio en soms zelfs ver daarbuiten. We profiteren ruimschoot van mond tot mond reclame. Wij zorgen dat onze klanten tevreden zijn en dat vertellen zij vaak door. Zo groeit onze omzet elk jaar, ook in tijden dat het wat minder ging in Nederland.

Wat doe je aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Wij hebben twee mensen in dienst die een beperking hebben. We stonden er eerst wat argwanend tegenover, maar zien nu echt de mooie kanten ervan. Het geeft voldoening om zulke mensen in dienst te hebben. Het zijn echt hele fijne mensen om mee te werken. Daarnaast kijken naar energiebesparing als zonnepanelen en warmte terugwinning. Ook letten we op kleine dingen om afval zoveel mogelijk te reduceren. We leveren bij elk buffet lege bakjes mee. Zo kunnen de mensen het eten wat over blijft erin opbergen en later nog op eten. En natuurlijk staat het respect voor dieren bij ons centraal. Wij weten van elk stuk vlees exact waar het vandaan komt en of het dier goed behandeld is.

Toekomstplannen?
Zoals gezegd zijn er al drie zonen (William, Ruben en Edwin)  actief in het bedrijf en zullen het over nemen. Daarnaast is zoon Mark in opleiding en mijn dochter Renske die nu in Culemborg werkt denkt ook aan een eigen slagerij. Wie weet komen er dan weer vestigingen bij. Daarnaast blijven we continu verbeteren, er is daar altijd nog meer te halen. En een verre droom van mijzelf is om ooit een zaak te hebben in België als traiteur. Culinair zijn ze daar ons toch nog een stapje voor. Het zal waarschijnlijk wel altijd een droom blijven.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Facebook

Facebook

Nieuws

Dit zijn de genomineerden voor de prijs Burense Ondernemer van 2019

Ecoboerderij de Haan is de Burense Ondernemer van 2018!

Stem op de Burense Ondernemer van 2018

Copyright © 2021 · Webdesign Spijker & Co, Buren