Wie wordt de Burense ondernemer van 2016?

Op 5 oktober 2016 wordt het Business Event Buren gehouden in de Prinsenhof, de Bijen 1 te Buren. Zes genomineerde Burense bedrijven strijden die avond om de titel Burense ondernemer van 2016. De verkiezing start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

De zes bedrijven zijn geselecteerd door de lokale ondernemersverenigingen en de gemeente Buren. Hieronder staan de genomineerden.

Categorie Handel & Dienstverlening

Handelsonderneming van Schaik (Ingen) 

Al meer dan zestig jaar is Handelsondernmening van Schaik gespecialiseerd in griendhout-gerelateerde producten. De Schaikmat is het meest recente product dat door Van Schaik ontwikkeld is.

Uitgebreid profiel >

Kookstudio Simpel (Eck en Wiel)

De kracht van Kookstudio Simpel is de combinatie van een prachtige locatie en bijzondere gastvrijheid. In de eigentijdse, verbouwde hooiberg staat een volledig ingerichte professionele keuken. Je kunt er terecht voor meer zaken terecht dan koken.

Uitgebreid profiel >

Categorie Zorg & Gezondheid

Oud worden met zorg (Buren)

Sarah en David Blom (beiden psycholoog) bieden met een unieke combinatie van muziek, theater en wetenschap een programma waar zorgprofessionals en mantelzorgers kunnen leren omgaan met mensen met dementie.

Uitgebreid profiel >

Betuwe Bewust Vitaal (Beusichem)

Betuwe Bewust Vitaal wil medewerkers bewust maken van vitaliteit en gezondheid. Zij stellen samen met bedrijven en organisaties een gezondheidsbeleid op met als uitgangspunt dat gezondheid een gezamenlijke verantwoording is van werkgevers en werknemers.

Uitgebreid profiel >

Categorie Toerisme

Wilgje Buitensport (Buren)

Het Wilgje Buitensport wil graag mensen actief laten genieten midden in de natuur. Wilgje Buitensport is zelf heel bewust met het milieu bezig. Zo hebben zij bijvoorbeeld het Green Key certificaat behaald.

Uitgebreid profiel >

EVM19 (Maurik)

EVM19 staat voor Eiland van Maurik 19 en is een 22 hectare grote locatie voor sportieve evenementen. Er zijn allerlei activiteiten mogelijk zoals jetskiën, quad rijden, off-road motor rijden, RIB varen of avontuurlijke teambuildingsactiviteiten.

Uitgebreid profiel >

Meestemmen

De beoordeling van de kandidaten wordt door een vakjury, onder voorzitterschap van Burgemeester De Boer, gedaan. Daarnaast kunnen deelnemers gekozen worden door het publiek. Dit gebeurt door middel van stemming via sms op de avond zelf en een verkiezing via Facebook in de periode vooraf. Op de Facebookpagina en de website van de verkiezing staat een link waarop mensen op hun favoriete ondernemer kunnen stemmen.