Verkiezing Burense Ondernemer van het jaar

Op 30 september 2015 wordt het Business Event Buren gehouden in de Prinsenhof, de Bijen 1 te Buren. Zes genomineerde bedrijven strijden die avond om de titel Burense ondernemer van 2015. De verkiezing start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

De zes bedrijven zijn geselecteerd door de lokale ondernemersverenigingen en de gemeente Buren en zijn genomineerd in 2 categorieën: MKB detailhandel en Industrie en dienstverlening. In elke categorie wordt 1 winnaar gekozen die doorgaan naar het Business Event West Betuwe in Tiel. Tevens kunnen alle 6 kandidaten meedingen in de categorie MVO. De winnaar mag zich MVO ondernemer van het jaar noemen.

De genomineerde ondernemers zijn: Gewoon bij Kaatje, Wilco Ambachtelijk IJs, Rijksen Speciaal Timmerwerk, Van Oort Eck en Wiel, Golcentrum de Batouwe en Fysiotherapie Sylvia Crum. Een profiel van alle kandidaten staat op de website www.businesseventburen.nl.

Meestemmen
De beoordeling van de kandidaten wordt door een vakjury, onder voorzitterschap van Burgemeester De Boer, gedaan. Daarnaast kunnen deelnemers gekozen worden door het publiek. Dit gebeurt door middel van stemming via sms op de avond zelf en een verkiezing via Facebook in de periode vooraf. Op de Facebookpagina van het event staat een link waarop mensen op hun favoriete ondernemer kunnen stemmen.