De kandidaten voor de Burense Ondernemer van het jaar 2017

De selectieprocedure is afgerond. Naar aanleiding van de nominaties die we ontvangen hebben zijn vijf Burense ondernemers geselecteerd om mee te gaan strijden voor de titel Burense Ondernemer van het jaar 2017. Op 4 oktober 2017 zullen deze bedrijven zich presenteren aan het publiek en de jury.

De genomineerde bedrijven zijn:

Duikcentrum De Beldert, Zoelen
Het duikcentrum ligt op een unieke lokatie, direkt gelegen aan recreatieplas De Beldert. Het is een opleidingscentrum voor zowel de beginnende duiker als de ervaren duiker tot aan instructeur aan toe. Daarnaast verkoopt en verhuurt het bedrijf alle uitrusting die nodig zijn bij het duiken in het onlangs geopende nieuwe gebouw en via eigen webshops.

Knobbout Slagerijen,Buren
Knobbout Slagerijen heeft drie winkels in Buren, Tiel en Culemborg. Met de onlangs geopende worstmakerij aan de Graafschapstraat 9 in Buren onderstreept Knobbout Slagerijen haar groei ambities. Daarnaast is er een uitgebreide cateringservice.

Stichting Zorgboerderij Hoog-Broek, Lienden
Hoog-Broek verwelkomt mensen die aandacht en zorg nodig hebben, en laat ze genieten van de dieren en de
natuur op de boerderij. Dit zijn mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking, NAH (niet aangeboren hersenletsel), psychiatrische problemen, autisme of dementie.

Autodemontage van Spanje & Zn, Ingen
De kernactiveiten bestaan uit autodemontage/autorecycling, in- en verkoop van auto’s en het verkopen van onderdelen. Met een, mede door zichzelf, ontwikkelde shredderinstallatie zijn ze in staat om meer dan 98% van een auto te recyclen. Het bedrijf behoort inmiddels tot de top 5 grootste autodemontagebedrijven van Nederland.

BureauTaal, Beusichem
BureauTaal is gespecialiseerd in het schrijven van teksten zodat iedereen begrijpt wat er staat zonder de boodschap te veranderen. Zij waren de eerste die zijn gaan schrijven op taalniveau B1. Er zijn nu wel andere bureaus die het er ook bij doen, maar niemand legt de focus op het uitsluitend schrijven in begrijpelijke taal, daar zijn ze echt uniek in.

De eerste gesprekken met de kandidaten zijn al gevoerd en de presentatiefilms worden opgenomen door leerlingen van het ROC Rivor. Na de zomervakantie worden de complete bedrijfsprofielen op www.businesseventburen.nl gezet en kan er gestemd worden via Facebook.