
Eeuwenlang hebben Indianen CedarWood planken gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden. KokenOpHout produceert en verkoopt verschillende soorten CedarWood planken voor oven of bbq.
Enige tijd geleden maakte Emilie van der Woerd een reis van het noordelijke Alaska naar het zuidelijke punt van Argentinië, Vuurland, op zoek naar authentieke gerechten. In Canada werden ze al verrast door een uniek, hemels aroma dat sommige gerechten kenmerkten. Zowel vis, vlees, als vegetarische gerechten werden op een plank gepresenteerd. Het specifieke aroma van de CedarWood planken was in het gerecht getrokken en had de smaak van de ingrediënten verrijkt! En niet alleen de smaak trof haar, ook de eenvoudige, vetarme bereiding. De maaltijden werden op de plank bereid en direct van de plank gegeten.
KokenOpHout geeft een (h)eerlijke extra smaak aan het eten dat bereid wordt op de CedarWood OvenPlank (eventueel met uw eigen logo) en dat vervolgens in de oven wordt bereid. Ook zijn er bbqplanken (in diverse maten met uw eigen logo), rookmot, rooksnippers en ovenvellen te koop.
Website: http://www.kokenophout.com