De Betuwe Hoeve

De Betuwe Hoeve is de camping van Rob en Sophie Gresnigt. Het is een beschut gelegen, gezellige, rustige camping met 25 ruime plaatsen in Ommeren in de Betuwe waar ook campers welkom zijn. Ongedwongen sfeer en verzorgd sanitair. Mooie fietsomgeving, bos, vis- en zwemwater, recreatieruimte, minibiep en borreluurtjes. Daarnaast verhuren ze ook een bungalow.
Groen kamperen
Kamperen bij de Betuwe Hoeve staat voor groen kamperen. Niet alleen de camping is het hele seizoen mooi groen, maar ook de stroom is groen. De stroom gebruikt wordt komt volledig van eigen zonnepanelen. Zonnepanelen produceren namelijk schone energie. Hierdoor hebben zij de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert.
Jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt
Meedoen aan de samenleving vind de Betuwe Hoeve erg belangrijk. Niet alleen met duurzame energie, maar ook voor personen voor wie dat niet zo vanzelf sprekend is. Zij zijn zich bewust van de bijzondere aard van Stichting MEO. Dit is dan ook de reden om met MEO samen te werken. Vanuit deze samenwerking ontstaan kansen om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om de ervaring op te doen die nodig is voor betaald werkMeer informatie: www.debetuwehoeve.nl