Blooms bloemen

Annelies Buls is eigenaar en creatief bedenker van het bedrijf Blooms Bloemen. Na het afronden van haar opleiding bloem en vormgeving en haar ervaring in het midden en hogere segment van het bloemenvak, was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar zij haar eigen ideeën en creativiteit volledig tot uiting kan brengen. Als basis van haar bedrijf richt ze zich met name op het inrichten van bedrijven en kantoren met hoogwaardige bloemcreaties. Aangepast aan elk seizoen en wensen van de klant.

Sfeer en Beleving wordt steeds belangrijker in elke branche. Annelies wil graag helpen en adviseren om een passende sfeer en uitstraling te creëren binnen uw bedrijf. Van (zijden) bloemstukken tot interieurbeplanting, alles is mogelijk. Elke week, maand, kwartaal of zelf per halfjaar een passend bloemstuk binnen uw bedrijf geeft weer een nieuwe uitstraling.

Ook in uw privé omgeving is het mogelijk om u te laten adviseren over bloem- en plantcreaties. Ook bij bruiloften, feesten en partijen. Daarnaast komt Annelies bij u langs om u te begeleiden bij rouwbloemen. Dan worden al uw wensen besproken voor een persoonlijk afscheid. Er kunnen verschillende vormen en bloemen worden gekozen, passend bij de overledene en het moment.

Meer informatie: www.bloomsbloemen.nl